Välj ditt Sandåkontor och få lokala erbjudanden och kontaktperson.
Tillbaka till Sandå Sverige

Privat/Företag
Välj Sandåkontor

Dekoration.

Dekorationsmålning innefattar en rad tekniker, bland annat marmorering, ådring och lasering, kyrko- och allmogemåleri och konservering/renovering. Här snuddar hantverket vid konst och kräver lång erfarenhet och mycket träning. Vi på Sandå har både erfarenhet och kunskap av dekorationsmålning och samarbetar ofta med en konservator.

Björkstads Dekorationsmåleri ingår i vår koncern. Som ledande inom restaurering, konservering och rekonstruktion i Norden har de en imponerande referenslista. Björkstads, som ligger i Stockholm, anlitas ofta vid renovering av historiska byggnader, trapphus och kyrkor.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer. Telefonnummer och mailadress till Björkstads Dekorationsmåleri hittar du i menyn till höger.

Hos oss på Sandå har vi målare som behärskar gamla målningstekniker som limfärgsmålning, kalkfärgsteknik, limfärgs- och kalkfärgsdekoration, stucco lustromålning, färgseparation och materialanalys. Dessutom utför vi illusionsmåleri genom punsning, schabloner, frihandsteckning, perspektiv, skuggning, målning av lister och stilhistoriskt måleri.

Trigger
X

Vill du välja som standardval i fortsättningen?

Välj